Her på siden vil vi løbende holde jer orienteret om byggeriet af den nye udskolingsbygning, som vi efter planen forventer at kunne tage i brug til DEN 24. OKTOBER 2019.

Fase 4 – afleveringsfasen

Vi er trådt ind i sidste fase i byggeriet, som er afleveringsfasen. Det er nu, de sidste detaljer og finjusteringer skal på plads. Alle underentreprenørerne tester og gennemtjekker deres arbejde en sidste gang. Fasen byder også på belægning og asfalt, så udearealerne inkl. parkering også står klar til brug, når elever, lærere og forældre vender retur efter efterårsferien. Det betyder, at der også i denne fase er mange forskellige underentreprenører på byggepladsen samt tung trafik i form af gravemaskiner til arbejdet med udearealerne.

Afleveringsfasen kører frem til uge 41, hvor Q-Construction afleverer byggeriet torsdag d. 10. oktober.